Stratégiai Partnerek

Puccioni
http://puccioni.it

Termékismertetők
Olasz, nagy múltú gyártócég, 1888-ban alapították műtrágya és egyéb mezőgazdaságban használatos vegyi anyagok előállítására. Az eltelt, több mint 120 év alatt a környezetvédelmi szempontokat folyamatosan szem előtt tartó professzionális gyártóvá vált. A cég tevékenységét a megfelelő környezetvédelmi és minőségbiztosítása szempontok és tanúsítványok birtokában végzi.

Termékportfólió:
– granulátumok
– vízoldható műtrágyák
– lombtrágyák
– biostimulátorok
– speciális termékek
– géltechnológiák

A cég magyarországi kizárólagos forgalmazója:
Altoterra Kft.
 
Intermag
http://intermag.pl

AZ INTERMAG CÉG  egy piacvezető gyártója a mezőgazdaságban és kertészetben használatos mezőgazdasági vegyszereknek valamint az állattenyésztésben használt állategészségügyi készítményeknek.
•    Küldetésünk, hogy innovatív és bevált megoldásokat szolgáltassunk, melyek növelik a növénytermesztés és állattenyésztés hatékonyságát.
•    A legfőbb érték cégünk számára az ügyfeleink elégedettsége, míg az egyre növekvő követelmények a folyamatos fejlesztésre ösztönöznek.
•    A cég erőssége azoknak a kreatív és tapasztalt szakembereknek a csapata, akiknek a tudása lehetővé teszi a növények megfelelő tápanyag utánpótlásával és az egészséges állattenyészettel kapcsolatos problémák megoldását.
 
MOTTÓNK: AGRÁRINNOVÁCIÓ/AGROINNOVATIONS

Tapasztalat - Az INTERMAG sp. z o.o. vállalatot 1988-ban alapították. A több mint 25 éves tapasztalat a lengyel és külföldi piacokon lehetővé tette az egyedülálló termékkínálat kiépítését.

Piaci siker - AZ ÜGYFELEINK ÁLTAL TAPASZTALT MEZŐGAZDASÁGI TERMELÉS HATÉKONYSÁGÁNAK NÖVEKEDÉSE MUNKÁNK LEGFONTOSABB ELISMERÉSE ÉS DÍJAZÁSA HISZEN EZÁLTAL NÖVEKSZIK A KERESLET TERMÉKEINK IRÁNT.

Piaci sikerünket bizonyítják a számos címek és elismerések.
A minőségi termékek és a legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálat meghozta a gyümölcsét a következő díjak formájában:
•    Ügyfélbarát vállalat
•    Az Év Minősége
•    Zöld Babérlevél
•    A Gardenia Kiállítás Aranyérme
•    Top Innováció

Kutatás és fejlesztés - Az INTERMAG együttműködik a legnívósabb lengyel és külföldi kutatóintézetekkel.  Saját laboratóriumi és kísérleti létesítményekkel rendelkezünk.
A folyamatos fejlesztést bizonyítja a bejelentett 20 szabadalom. Az INTERMAG vállalat innovatív létét bizonyítja, hogy rajta van a leginnovatívabb 500 lengyel vállalatot tartalmazó listán.*
 *A Lengyel Tudományos Akadémia (PAN) Gazdasági Kutatóintézete és a Nemzetközi Kutatóhálózat (MSN) Kutatóhálózata által végzett felmérés szerint.